Menu
Your Cart

Μην χάσετε την μεγάλη συλλογή μας σε ΕΙΔΗ ΠΑΡΤΥ

Οροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Το sousame.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του sousame.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Όταν επισκέπτεστε το sousame.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το sousame.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του sousame.gr, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το sousame.gr παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του sousame.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία. Η εν λόγω άδεια δεν εμπεριέχει το δικαίωμα μεταπώλησης. 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SOUSAME.GR
Το sousame.gr παρέχεται "ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Το sousame.gr δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη. Το sousame.gr δεν εγγυάται ότι το sousame.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από το sousame.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Το sousame.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Το sousame.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο sousame.gr. Εντούτοις, το sousame.gr δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του sousame.gr είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη.


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Λόγω παράλληλης λειτουργίας του φυσικού καταστήματος με το sousame.gr υπάρχει πιθανότητα κάποια από τα προϊόντα ενώ φαίνονται διαθέσιμα στο sousame.gr να μην είναι.


Σε περίπτωση παραγγελίας τέτοιων προϊόντων θα ενημερώνεστε με mail για την έλλειψη τους καθώς και για τον χρόνο παράδοσης τους.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ
Οι επισκέπτες του sousame.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του sousame.gr. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του sousame.gr ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους λύσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ
Το sousame.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο sousame.gr, την εμπορική του πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ


Επιστροφή Προϊόντων 
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής τους. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών από την στιγμή που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας καλύπτονται από την πλευρά μας μόνον στην περίπτωση όπου η επιστροφή είναι απαραίτητη λόγο δικού μας λάθους. Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικώς.

Ακύρωση Παραγγελίας 
Έχετε την δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, χωρίς καμία επιβάρυνση, μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε με e-mail για την αποστολή αυτής. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά έξοδα. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας, με e-mail ή τηλεφωνικός.
Εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών